TodoTorneos.com
Regístrate Identifícate
Identifícate

LLIGA HIVERN FUTBOL 7 MASQUEFA 2015/16

Logo principal del torneo
Inicio > Notícies

Notícies

ACABA LA PRIMERA VOLTA

El passat divendres 17 de Gener, vårem acabar la primera volta de la tercera edició de la lliga d´Hivern temp 2013/14. Tot i que les temperatures
estan sota mínims a l´hora de practicar el Futbol 7, els equips estan mostran molt bona predisposició, fet que demostra la igualtat entre els equips, en una classificació més competida que mai.

La lliga d,hivern ja comença a patir els primers freds.

La jornada numero quatre ha estat fins al moment la jornada mes freda amb diferencia. A -2 ¤C sota zero els equips han disputats els seus partits amb la mateixa il.lusio de sempre, es per aixo, que l´ organitzacio i el grup arbitral agraeix el bon comportament de jugadors i tecnics.

LA NOVA TEMPORADA COMENÇARA EL 9 DE NOVEMBRE

UN COP INSCRITS ELS EQUIPS, EL PROPER DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE PODREM TORNAR A GAUDIR PER TER ANY, D´UNA NOVA EDICIÓ DE LA FASE REGULAR DE LA LLIGA D´HIVERN ON PUBLIC I JUGADORS GAUDEIXEN DE L´ESPECTACLE DEL FUTBOL 7

LA JORNADA Nº 13 JA TE DATA ABANS DE LA COPA

JORNADA 13 Següent  
  DIVENDRES 30 DE MARÇ DE 2012  

FUT7 PIERA -  BAR EL PEPINAZO
EQUIP BAR PEPINAZO RETIRAT DE COMPETICIÓ

TALLERES IGUALDAD -  L´ALZINAR
DIVENDRES 30 DE MARÇ 21:00 H CAMP 2

REVIMON -  ATLÈTIC LA CARRETA
DIVENDRES 30 DE MARÇ 22:00 H CAMP 1

ALFATEL COMUNICACIONS -  GAMPER SPORT
DIVENDRES 16 DE MARÇ 21:00 H CAMP 1

TEMPERATURES SOTA 0ºC

FINALMENT TANT L´ORGANITZACIÓ COM ELS RESPONSABLES D´EQUIP HAN DECIDIT TIRAR ENDAVANT LA JORNADA Nº 7 DE LA LLIGA D´HIVERN F7 DE MASQUEFA. ELS JUGADORS NO DONARAN CAP BENEFICI AL FRED I COMPETIRAN PER DEFENSAR ELS COLORS DELS SEUS EQUIPS. AMB TEMPERATURES QUE BAIXARAN DELS 0ºC, I TAPATS FINS EL ULLS ELS PARTICIPANTS AVUI FARAN UNA DEMOSTRACIÓ D´ESPORT AL LIMIT SENSE MOURE ELS MILLIONS D´EUROS AL QUE ENS TE ACOSTUMATS EL FUTBOL PROFESSIONAL.
MOLTA SORT A TOTS I ABRIGUEU-VOS!!

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad a través de Google Adsense, mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Puede cambiar la configuración u obtener más información en la Política de cookies del portal pinchando aquí. Si continúa navegando en este portal web consideramos que acepta su uso.