Todas las bases y normas del torneo

REQUISITS PER PARTICIPAR

? Cada equip ha d?estar format per màxim 13 i mínim 8 jugadors. El 50% d?aquests han de ser de Bellpuig o estar-hi relacionats (institut, parella....).
? Cada equip ha d?ingressar 130 euros al número de compte del BBVA: ES 93-0182-0852-3102-0163-6014, i al concepte hi ha de ficar el nom de l?equip (MOLT IMPORTANT!!!).
? Cada equip, a l?hora de inscriure?s, ha de presentar dos noms com a representats per a fer d?àrbitres i taula en els partits que els hi toqui.
? Cada equip haurà d?omplir una fitxa amb el nom, cognoms, data de naixement, telèfon i DNI de cada jugador. Cada un d?aquests haurà de firmar un document que eximeixi de qualsevol responsabilitat a l?organització en cas d?accident o lesió durant el transcurs del torneig.
? Edat mínima per participar en el torneig és haver nascut l?any 1998.
? L?organització té l?opció de no permetre participar a certs equips o jugadors, en el moment i/o en futures edicions, arran del seu comportament en el transcurs del torneig.

REGLAMENT TORNEIG FUTBOL SALA ESTIU 2014

? Partits de 25 minuts per part, a temps corregut, parant als 2 últims minuts de partit si el resultat és ajustat (diferència de 3 o menys gols).
? Cada equip pot cometre 5 faltes per part, i a la 6a serà sancionada amb doble penal. No hi ha llei de l?avantatge en la 6a falta. L?execució del doble penal haurà de ser demanat pels jugadors beneficiats abans de plantar i jugar la pilota.
? Cada equip té un temps mort d?un minut per part.
? El porter té 5 segons per fer la sacada de porteria, la qual ha de ser amb la mà i s?ha de realitzar des de l?interior de la seva àrea de porteria. La pilota ha de sortir de l?àrea per ser jugada. També té 5 segons després de blocatge, de possessió de la pilota en camp propi, i en canvi, un cop avanci a camp contrari, serà considerat com un altre jugador de camp.
? El porter només pot tocar una vegada la pilota en cada jugada del seu equip. Es considera jugada qualsevol acció continuada en que el rival no toca la pilota. Si el porter inicia la jugada, ja es considera com a intervenció, per tant, no la pot tornar a tocar fins que surti del terreny de joc o la toqui un jugador rival.
? Qualsevol mà voluntària o mitjançant la qual, l?infractor en tregui avantatge, tot i ser involuntària, serà falta directa i acumulable. Segons criteri de l?àrbitre repercutirà en amonestació.
? Joc perillós o sessió es consideren com a faltes indirectes, i per tant, no són acumulables. La sessió s?executa damunt la línia de l?àrea, en el punt en línia recta on el porter a comès la infracció.
? En un penal, el porter no es pot avançar de la línia, en canvi, en un doble penal, es pot col?locar fins a un metre de la línia de l?àrea.
? El jugador disposat a fer una sacada de banda tindrà 5 segons per realitzar-la un cop plantada la pilota correctament damunt la línia. L?àrbitre, previ avís, pot començar a comptar els 5 segons quan consideri que el jugador ja pot executar el servei de banda, per evitar així una pèrdua voluntària de temps. Si aquest realitza la sacada incorrectament, la possessió de la pilota serà otorgada a l?equip rival.
? No permetre voluntàriament la sacada de banda del rival es sancionarà amb targeta groga i falta NO acumulativa. És obligatori deixar un metre per a que es pugui efectuar bé la sacada. En cas que es demani distància a l?àrbitre, el rival ha d?estar a 2 metres, i la sacada no es pot realitzar sense el consentiment de l?àrbitre.
? 2 targetes grogues = 1 targeta vermella = a l?exclusió del partit. Aquest jugador no podrà jugar més durant el partit, però podrà entrar un company en el seu lloc.
? 1 targeta vermella directa = conducta molt violenta, agressió o insult = exclusió del partit. Aquest jugador no podrà jugar més durant el partit, ni cap company seu podrà entrar al seu lloc, per tant, el seu equip jugarà amb inferioritat numèrica durant el que resta de partit. El jugador en qüestió pot ser sancionat d?1 partit a tot el torneig segons la valoració que l?organització faci de la seva conducta.
? Xut a porteria directe, de falta indirecta, de fora de banda, córner o sacada de porteria no es donarà com a gol vàlid si cap jugador de camp ni el porter toquen la pilota abans que entri.
? Quan la pilota s?allunyi molt del terreny de joc, un jugador es faci mal, o l?àrbitre ho cregui oportú, es pararà el temps.
? NO presentar-se a arbitrar o fer de taula, suposarà per l?equip en qüestió, la pèrdua de 3 punts i 3 dels gols marcats.
? Un equip no pot jugar un partit amb menys de 4 jugadors. Si es donés el cas, perdria el partit pel resultat de 3-0. Com també seria el cas, si l?equip no es presentés durant els 15 minuts seguits després de l?hora fixada com a inici del partit.
? En cas d?empat a punts al final de la fase de grups, entre 2 o més equips, la primera estadística en tenir en compte seria els enfrontaments directes entre aquests, després el goal average general (diferència de gols particular), tot seguit els gols a favor, i l?últim els gols en contra.
? A la fase d?eliminatòries, en cas d?empat al final del temps reglamentari, es jugarà una pròrroga de 5 minuts a temps parat. En cas de persistir l?empat, es xutarien 3 penals per equip, i a partir del 3er, avançaria ronda el guanyador de la següent ronda a un únic penal.
? A la final, en cas d?empat a l?acabament del temps reglamentari, es jugarien 2 parts de 5 minuts a temps parat de pròrroga. En cas de persistir l?empat, es xutarien 3 penals per equip, i a partir del 3er, es proclamaria campió el guanyador de la següent ronda a un únic penal.
? Per canviar el dia del partit, tots els afectats han d?estar d?acord, i s?ha de comunicar a l?organització amb 24 hores, mínim, d?antelació.
? CAP equip podrà incorporar jugadors, o fer canvis d?aquests, per lesions o qualsevol altre motiu, passat la meitat de la fase de grups del torneig.

TROFEUS DEL VI TORNEIG DE FUTBOL SALA VILA DE BELLPUIG I SISTEMA D?ELECCIÓ:

? CAMPIÓ: 1er classificat.
? SOTSCAMPIÓ: 2n classificat.
? EQUIP FAIRPLAY: Equip amb menys faltes comeses.
? MÀXIM GOLEJADOR: Jugador amb més número de gols marcats.
? MILLOR JUGADOR: Jugador amb més punts acumulats per part de la resta de participants. (Al final de cada partit jugat, un representant de cada equip, escollirà el millor jugador de l?equip rival que equivaldrà a un punt en el recompte final).
? PORTER MENYS GOLEJAT: Porter amb menys gols encaixats, amb un mínim de 7 partits jugats.
? MILLOR PORTER: Porter amb més vots acumulats per part de la resta de participants. (Al final de cada partit jugat, un representant de cada equip, valorarà el porter rival amb una nota de 1 a 3 punts, sent 3 la millor puntuació).